Quin és el vostre capità?

Avui és un dia nostàlgic…. un remember temàtic (i molt concret) quin és el vostre capità?? Capitán, sí, capitán!!

Capità Amèrica: Un dels grans clàssics, vesteix una malla blava i va amb un escut. No és que tingui uns superpoders gaire espectaculars. Més aviat salta i corre pels puestos i llença l’escut rollo freesby…

Capità Enciam: Tot escombrant cap a casa, és impossible no mencionar al nostre estimadíssim capità enciam, evidentment, de color verd, com el seu nom indica. Potser no te grans poders, però no li calen, perquè els “els petits canvis són poderosos”.

Capità Cavernícola: Entrem en el mudillo friki, i he de mencionar a aquesta bèstia dels capitans. És el gran, únic i autèntic capità cavernícola. És un autèntic home prehistòric que posseeix un garrot digne del mitiquíssim Insperctor Gadget, d’on surten tota mena d’interessants artilugis. Vestia el seu propi pel.

Capità Planeta: El capità planeta és una mica gay, oi? Jo crec que s’entenia amb el nano que tenia el poder de “Cor”. Representa que els seus poders són la combinació d’aire, aigua, foc, terra, i cor. Només s’apareix quan els 4 pringats aquells estan amb la merda al coll, i l’invoquen. El podrien invocar al principi, no??

Capita Trò: Què dir del Capitán Trueno que no s’hagi dit ja? Amb aquell martell i aquelles grenyes, fet amb tinta china i retocs de carbó! Jo aquests els trobo tots molt igualets. Rollo Tor, Conan el Bàrbar, o aquesta gent. En fí, a mi em queda una mica lluny però sirve.

Capità Nemo: Heus aquí una mena de pirata avorrit, amb vocació de Noè, que va construir el Nautillus mentre s’avorria, i va navegar 20.00 llegues en un viatge submarí.

Capità Stabbing: Deixo el capità friki pel final. Aquest home calvo, capità del mític LOVE BOAT (aquí vacaciones en el mar). Quin són els seus superpodets?? Fàcil!! Que ningú li perdia el respecte tot i anar amb pantalonets curts.

Aquí a l’esquerra us els he posat tots la mar de cucos, per a que gaudiu de les seves cares boniques.

Per cert, avui la Gemma soluciona el tema del calor!