NASA, rave i Madrid 2012

Déu vos guard a tothom! Atenció! Les forces armades d’Estats Units estan amenaçades. Pels Talibans? Nor! Pels Indios? No! Pel Cristofer-Carlos-Jesus? No! PER LA OBESITAT! Segons l’informe, es veu que els soldats són “demasiado gordos para pelear“.

Per sort, ara el govern d’EEUU es quedarà sense diners i hauran de fer règim tots, perquè una astròloga (aquelles que fan horòscops, diguessim, rollo Sr. Gat) ha demandat a la NASA perquè com que han bombardejat aquell asteroide, i ella fa els horòscops segons els astres, ara li han canviat totes les previsions… M’estranya que no se li hagi ocorregut al Sr. Gat… però crec que ell les previsions en comptes de treure-les dels astres se les treu d’un altre lloc.

En fi, avui la Sílvia i l’Ivan començat a organitzar la festa rave (amb una mica de confusió) i els candidats a les Olimpíades 2012 estan esgrimint els últims arguments (o sigui, cada loco con su tema)