EL TIIINC!!! EL TIIINC!!!

Que fort! Feia molts dies que no em ficava davant la pantalla del pc, per això no havia escrit res encara… Però realment, sóc la persona més feliç que existeix sobre la faç de la Terra, i sobre totes les galaxies conegudes i per conèixer. Tinc aquesta sensació. L’exàmen va ser dimarts. Avui és divendres. En cap instant m’ha desaparegut el somriure de la boca. Encara estic flipant.

Dimarts li van haver de canviar la bateria al cotxe (clar, desde desembre… s’havia descarregat), però dimecres ja el vaig agafar! Els carnets provisionals estàn tardant més que els de veritat (uns 15 dies), pero li vaig preguntar al profe que em pot passar si m’enganxen sense el carnet… i em va dir que com que el tinc aprovat en aquella data, com a molt una multa. Amb tot lo que porto gastat… ja no ve d’aqui! Hi ha coses que no tenen preu, i les ganes em podíen… i em poden.

Ahir al migdia vam anar a Gran via2, avui a Barnasud (en l’estona que tenim al migdia per dinar), i clar, els dos dies ens hem perdut, però és genial. Estic agotada perquè vaig tot el dia donant salts d’alegria pensant en el instant en que tornaré a agafar el cotxe, i quan l’estic conduint… ufff! No sé com explicar-ho… és un sentiment de poder, independència, responsabilitat, control… genial. Increible. M’encanta.

Juuuuuuuuuun, on està la tira? S’ha caducat, segur xD Tant de temps…