Categories
Coses de la vida

Triar les vacances!

Una de les coses més complicades del món mundial hagut i per haver, és triar els dies de vacances (si es que et deixen triar, perquè tal com estan les coses, és més dificil que veure una iaia tatuada).

La Llei Universal de les Vacances diu que com més t’ho pensis, pitjor et sortirà, ja que facis el que facis et sortirà malament. Et farà mal temps, estarà tot ple, i per acabar d’arreglar-ho, et trobaràs a tota la gent que no tens ganes de veure.

Però el millor de les vacances dels altres, és que la plantilla de la oficina queda molt més reduïda, i si t’ho montes bé, pots arribar a quedar sol durant un mes amb qui t’interessa… tot és qüestió d’investigar…


…emoció, intriga, dolor de barriga…
es quedaran solets tot l’agost (i barra o) setembre?