Les noticies de l’Ivan

BON DIA A TOTHOM !!

Sóc l’Ivan, del Valga’m Déu. Li he demanat a en Jun que em deixi fer una Secció d’Estiu (encara no te nom) comentant l’actualitat, bàsicament perquè hi ha noticies molt més importants que les que ell posa (totes de iaios centenaris que viuen amb gats i gossos). M’ha demanat que parli una mica de tot, i que no em limiti a parlar de pits i culs. És per això que parlaré de premsa, economia, turisme, internacional, i esports.


PREMSA: El més important d’aquesta setmana, sense cap mena de dubte, és que les conilletes de Playboy canvien de look! El dissenyador Roberto Cavali les farà més modernes, i canviarà el típic banyador amb orelles i cua de conill. A veure què els hi posa ara!

ECONOMIA: Corporación Dermoestética ha sortit a borsa. Per a presentar-ho, varen disfressar a 50 models d’infermeres amb minifaldilla i mitges negres, rollo pel·lícula de l’Alfredo Landa.

TURISME: La nova imatge de Polònia és Bozena Szwarc, una model de 22 anys que es disfressa d’infermera sexy per a portar turisme al seu país. L’eslògan és “T’espero“. Que deuen tenir les infermeres?? Si hi vaig m’estarà esperant??

INTERNACIONAL: A Brazil, uns lladres han robat 400 pits de silicona.  Per als que no sàpiguen què és un pit de silicona, aquí teniu una mostra.

ESPORTS: Antonio Cassano, que és un jugador d’un equip d’un esport, te una nova parella. Ana Laura Ribas, que curiosament és Show Girl, tot i que ell només l’estima per la seva bellesa interior. El nano dels pebrots només te 22 anys, i ella 37. Quins collons.

Bé, per avui això és tot! I si en Jun no em fot fora per pervertir-li el Déu Vos Guard, espero poder tornar a comentar la actualitat més calenta (calenta de “actual”, no de “porno”) ben aviat!

PS: Per cert, la Sílvia ha après a
fer el boca a boca gràcies a mi! :)