Ampliem la casa

Hi ha coses que no les pot fer un mateix, sinó que ha de buscar ajut de professionals, com per exemple un augment de penis, un pastís de marihuana, o fer reformes per ampliar la casa.

Ara la situació és insostenible. Actualment el ratolí dorm a la pica del lavabo, el Sr. Gat a la banyera, la Mort a l’armari, del Donahue al balcó, i la Gemma al sofà. Demà aniré a una empresa de reformes i ampliacions per a que em facin un pressupost, i comencin les obres immediatament.

Per cert, sabeu aquelles persones que fan una-rabia-que-les-mataries perqué mengen de tot i mai s’engreixen? Estan tot el dia amb gelats, xuxes, patates, gofres de nata xocolata i anous, i mai tenen una gota de grassa?


… si sobrevisc la digestió, us ho faré saber…

ATENCIÓ !!
Tots aquells que aneu a la platja aquests dies,
aneu al tanto amb les meduses, que diuen que n’hi ha moltes!