Déu vos guard Andorra!

Des de fa cosa d’un mes, el Diari Bon Dia Andorra publica les tires del Déu vos Guard! a la seva edició impresa. Ves quina cosa! Pobrets Andorrans, quina culpa tenen ells u_u

Aquest diari fa una tirada d’uns 6000 exemplars que posen a la disposició de tots els Andorrans i Andorranes del món mundial (però només a Andorra). Segurament serà força complicat que el llegiu, però si algun dia aneu a Andorra, sempre podeu seguir les històries del Déu Vos Guard en l’idioma andorrès, que curiosament és… el Català!! :D

Andorra és un dels mítics llocs d’aquells per anar de vacances. Vosaltres aneu o heu anat de vacances? Sí? No? No ho saps no contestes? On? Al típic “pueblo” dels avis? A Spain? A Portugal? França? O sou d’aquells que si no van a Botswana a caçar lleons amb una pedra i un pal no val la pena? Un tema interessant, les vacances, oi? Va, aquesta tarda fem un post “De Vacances”! Algun suggeriment??