Vacances necessaries!

HOLAAA!! Ja és dijous 28 de Juliol!! Això vol dir que tan sols estem a 3 dies de la gran, única i genial temporada alta de vacances!!

I és que la gran majoria de persones s’agafa les vacances a l’agost, per a poder anar tots a la vegada als mateixos llocs!! Fins i tot sortiran el mateix dia, a la mateixa hora i aniran per la mateixa autopista col·lapsada!! Quina bonica acció de germanor i companyerisme!! Quina demostració pública d’afecte i carinyo que demostra que no volem anar sols i tristos per una autopista buida!! VISCA LES CARAVANES!! VISCA LES RETENCIONS!!! VISCAAA!!!

No em feu gaire cas… necessito vacances! Les vacances són necessàries, i les ha de fer tothom! Mireu aquest forense que per culpa que no li donaven vacances, ja no sabia si els pacients eren vius o morts! O aquestes dues iaies, de 84 i 71 anys, que diuen que estan embarassades per obra d’un esperit sant (en realitat volen diners per anar de vacances).

No se serà l’esperit sant o no, però al Valga’m Déu es disparen els esdeveniments, s’apuja la temperatura, i l’Ivan, com sempre, no pot fer altre cosa que encallar-se. Sort de la Sílvia que sempre està disposada a donar-li un COP de mà (o del que sigui).

On les coses estan fresquetes és a casa meva, ja que gràcies al meu fenomenal paleta, tinc una molt bona ventilació! Llàstima que quan fa sol (tot el dia) hem de posar sombrilles per tota la casa per a no morir d’una insolació. Parlant de morir, apart de perdre una vida, el Sr. Gat ja es troba bé! (casi…)


…potser ara te poders, no? Rollo Magneto!! u_u