Operació Sortida!!

Oh, yeah. Avui és divendres 29, i com que el finde és els dies 30 i 31, i el dia 1 d’agost la gent pilla les holidays, pos avui és el dia de les retencions!! A veure com anirà…

Sort que aquí les famílies no son poligàmiques (legalment diguessim) perquè això complicaria molt la operació sortida. Per exemple, aquí tenim a Ayattu Nure, que te 11 dones i 77 fills, i te PROHIBIT anar de vacances, perquè només els carros de la seva família col·lapsen tota la carretera comarcal del seu poblet. Segons uns cálculs científics que m’he tret de la màniga, aquí en comptes de 6 o 7 milions, en seriem uns 50. Imagineu la NII, la C32, o la A7 amb 50 milions de catalanets anant de vacances?

Aquí la poligàmia no és legal, però encara que ho fos no crec que funcionés gaire amb algunes parelles, sobretot si ell o ella és gelós com la Sílvia… un dels dos acabaria una mica “perjudicat”… per cert, ens quedem la noia del Topless al Valga’m Déu? O afegim al nou veí guapo i fibrat de la Xènia?

Jo no aniré de vacances, al menys fins que no tingui les parets noves, i tal com diu l’Akane, el paleta no avança… a més a més ara anar amb cotxe amb el Sr. Gat és una mica perillós…


…total, la programació d’estiu és una merda u_u