COLORS El equipo A

En 1972, cuatro de los mejores hombres del ejército americano que formaban un comando, fueron encarcelados por un delito que no habían cometido.
No tardaron en fugarse de la prisión en la que se encontraban recluidos.
Hoy, buscados todavía por el gobierno sobreviven como soldados de fortuna.
Si tiene usted algún problema y si los encuentra, quizá pueda contratarlos…

…bang, bang, bang, bang !!!

Abans de res, descarregueu aquesta música, obligada per a crear l’ambientillo de lectura del post! Una música que tothom canta dient “txan txan txan txaaan, txan txan, txaaaan… txan txan txan txaaaaan, txan txan txan txan txaaaaan“…

Comencem amb l’MA Barracus, és a dir, en Mr.T. Aquest home ha fet de tot. Des del mític Pressing Catch, a la seva pròpia sèrie Mr T. El més important de tot, és que sempre portava 300 quilos de collarets, arracades, anells i joies diverses mentre soldava i feia els Bricomanias de turno.

Tenim, com no, el mític Hannibal Smith (George Peppard) pobret al cel sigui, que era el jefe jefazo de tots els jefes. El més destacable d’aquest bon home que també ha fet cine i películes normals, és que es disfressava cutre cutre, normalment de iaio, al principi de cada capítol, mentre pensava si acceptaven al seu client. I sobretot quan deia “me encanta que los planes salgan bien“. Genial.

Passem ara, al típic guapo de la sèrie, en Templeton Peck (Dirk Benedict). Sempre anava amb un jerseiet de pijo i un descapotable i lligava amb noies que representava que eren guapes (però vist ara fan una mica de peneta). Ha fet més coses de cine però poca cosa important.

I finalment, the las but not the least, aquell home de l’equip que sempre oblidaven quan capturaven als altres. Aquell mític home boig, i potser el primer friki de la història del cinema cinèfil. L’únic, incomparable e incomprensible Pato Loco Murdock (Dwight Schultz) que es va passar al doblatge, per posar veus a pelis com Las Crónicas de Ridick, Van Helsing, Final Fantasy, etc. El més divertit del personatge era que sempre l’anaven a buscar al manicomni i el rescataven, que pilotava avions i helicòpters, i que es portava a matar amb M.A Barracus.

En fi, deixant de banda l’equipo A, aquesta tarda veurem què li ha passat al paleta finalment… la veritat és que la Gemma em fa una miqueta de por…. u_u