Poc a poc i bona lletra

Companys i companyes…

DÉU VOS GUARD A TOTHOM I A TOTHOMA !!

Al igual que “La güelta al cole” els blogaires tenim “La güelta al blog“. Després d’una desconnexió més o menys llarga, torna a fer gràcia tornar a veure l’oficina, les aules, o en aquest cas, la caixa de text dels posts! Fa com a ilu, ehhh?? :_)

Per a aquesta temporada tinc pensat treure algunes seccions, posar-ne de noves, i renovar-ne d’altres. Tot s’anirà veient mentre anem tornant a la “normalitat” (per dir-ho d’alguna forma u_u). En tot cas, sempre estaré content de rebre noves idees per part vostre!!

Tot i que una de les coses que no canviarà pas, serà el mític racó dels vostres Déu vos Guard pels puestos que sempre m’aneu enviant! I què millor per començar, que el Déu vos guard de la Newgrange, autora del mític Dani Ferrer, i bellíssima persona? (Aprofito per saludar-la a ella i al seu col·lectiu HAM, gran percussor de la catalanització de l’amic Harry Potter!! Us dono tot el meu suport!) Doncs aquí el teniu!!


Déu vos Guard! de Guasona
Enviat per La Newgrange!