Mare meva de Déu senyor!!

Avui començo una nova secció! Quan en tingui uns quants els posaré en un apartat de la web i tot!!

Típic que estas a casa veient una peli de l’any de la Maria Castanya, que fa un fotimer d’anys que ja vares veure, i quasi no recordaves… i de cop, et quedes mirant un personatge i comences a pensar… uhmm.. aquest tio jo el tinc vist… uhm… és…. és… jo l’he vist a… uhm…. OSTIA!! Mare meva de Déu senor!! Saps qui és aquest???

Doncs sí! El dolent de la mítica JUNGLA DE CRISTAL (Hans Gruber) és ni més ni menys que en Severus Snape de HARRY POTTER!! Uoooo!!

Si en algun moment de la teva existència has tingut una il·luminació similar, porfa, avisa’m o deixa un comentari, i així serà una il·luminació compartida entre tots nosaltres, i un bonic moment d’alegria i germanor, i el món serà molt millor! Ohh, que mako!

Per cert, l’altre dia vaig trobar aquesta xorrada que segurament ja heu vist por ahi… és curiós i pots trobar-ho entretingut ben bé durant uns 4 minuts.. Apa, fins aquesta tarda! Siau!