Babyguarri u_u

GONA TARDA A TOTHOM!

Atenció pares i mares del món! Ara que sembla ser que l’estiu s’ha acabat i tenim el Nadal a la güelta de l’eskina, preneu nota per les vostres filles i/o fills!! Un invent que revolucionarà el món didàctic tal i com el coneixem ara! Una nina que te la regla!! Sí!! No se com hem pogut sobreviure fins ara sense aquesta bonica, higiènica i didàctica joguina. Si voleu, també podeu comprar la versió que també fa caca, pipi, rots, pets i vomita al sofà. No perdeu aquesta oportunitat!! Truqueu ara i us regalarem un paquet de compreses super absorbents!!

Al menys aquesta nina serà millor que no pas aquest gos, que es va liar a tiros amb el seu amo perquè no li volia donar el que havia caçat. O fins i tot li podeu comprar un gat, com jo, que tinc el Sr. Gat, que és la mar de maco. Per cert, ara diu que vol vendre el seu vot a les properes eleccions, com han fet aquest parell per ebay u_u

En fi, jo i el meu equip de redactors guionistes (els ocupes de casa) ja tenim a punt el guió de la nova temporada que comença dilluns!! Així que… FINS DEMÀ!!


…si Déu vol… u_u