El gran Sushi!

Ni l’Arguiñano ni l’Arola, ni l’Arola, ni el mateix Ferran Adrià! No hi ha cap cuiner en aquest món que es pugui ni tan sols comparar amb la genialitat, originalitat i frikisme de… EL PETIT CHEF!!

Quan obria els plats, una claror espectacular sortia de dins, talment com si fos una bomba nuclear, il·luminant tota l’habitació!! Els convidats es convertien en angelets i volaven pel cel, mentre ploraven de gust! I fins i tot els ingredients lluitaven fent Pressing Catch!!

Recordo un capítol que va lligar uns espaguettis a un ventilador, i el va engegar a tota castanya perquè quedessin més lleugers i flonjos…  DÉU MEU, PERÒ COM ES PODEN LLIGAR UNS ESPAGUETTI A UN VENTILADOR?¿¿? QUIN FÀSTIC!!

En fí, coses més rares s’han vist en aquest món de Déu… i de fet, això de volar pels aires com els angelets mentre menges sopa tampoc és tant estrany

Per cert, aquesta setmana aproven la reforma de l’estatut, oi?? No m’ho acabo de creure… haurem de fer una festa per celebrar-ho, encara que estigui una mica pillat… en fi, ens veiem aquesta tarda!