Els avis són el futur!!

Els avis i les iaies són el futur! Sí més no… el nostre… perquè abans o després, acabarem per formar part d’aquest curiós col·lectiu.

El problema és que amb el temps s’han desmadrat una mica. Tot allò que estava prohibit i mal vist durant la seva joventut, ara ja no està ni prohibit ni mal vist. I és clar, ara volen aprofitar a tope.

És per això que no és gens estrany veure iaies despullades fent calendaris, que estudíin computació, guanyen medalles i estan la mar de ferms!! Fins i tot n’hi ha d’armats i perillosos!! Són espies contra narcotraficants, o fins i tot lideren una banda de lladres!! És un fet!! Estan de moda i fins i tot tenen la seva sèrie de la tele…

I és que els avis tenen una avantatge que no te ningú més, i que no es pot pas comprar amb diners! L’experiència! Diuen que “más sabe el diablo por viejo que por diablo“… doncs segur que això s’ho va inventar un avi, perquè és ben veritat!!

Senyors i senyores… això és un fet inevitable!! Vulgueu o no, en el futur, el col·lectiu dels avis governarà el món!! Però mireu la part positiva! I és que en el futur, els avis… serem nosaltres.


O sigui que no perdeu MAI l’humor!