El Cansancio

Si us parlo d’El Cansancio, sabeu de qui parlo? Doncs són una companyia que fa coses pels puestos. Però concretament, avui parlaré de les coses que fan per la ràdio (ja sigui a Ràdio4, o través del seu programa de ràdio d’Internet)

Tal com deia, fins ara feien un programa en català per ràdio, que es deia “Una mala tarda la te qualsevol“. Sembla ser que a partir del 3 d’octubre tornen a començar, tot i que ara el programa es dirà “L’incident Kàplan” i tot i que no se ben bé com anirà el tema, us puc dir que si segueixen la seva línia, és del tot recomanable.

Cal avisar que són frikis. De fet, són molt frikis. De fet, no se si tothom està preparat per sentir els seus programes sencers. Una cosa és clara: si us agrada, us encantarà, i si no us agrada, els odiareu amb profunditat.

Perquè us feu una idea del que fan, podeu escoltar talls que tenen a la seva web. Són del seu programa exclusiu per InternetRamon” N’hi ha molts per escoltar, però si voleu anar per feina i que us seleccioni uns quants, jo escoltaria els següents:

– Cansat de la teva feina? Fes-te treballador autònom!
– No t’agrada llegir? Obres literàries reduïdes
– Ja pots gaudir de la nova Cibermami
– Envia tono cebras al 6969 !!
– Noves compresas Ansonia, per estalviar temps!

En fí, si els escolteu ja em direu que us sembla. A la web, del seu programa “Ramón” només en tenen 10 de penjats, però jo tinc els altres 10, i si volguéssiu ja els penjaré!

PS: Apa doncs, ja teniu un bon entreteniment fins l’hora de dinar! I per aquesta tarda, podeu mirar aquest satèl·lit, o tornar aquí, per veure la tira :D