Versió RAC1

Mentre treballo, (o postejo) escolto la ràdio per Internet, concretament al Clapés, a Versió RAC1 (fins ara era el Versió Original de Catalunya Ràdio).

Avui parlaven dels polítics. Deien que el Zapatero quanya 14 milions de pessetes l’any. Ha estat molt divertit perquè l’imitador feia de Zapatero que demanava almoina. Es veu que quan un president del Govern deixa de ser-ho, cobra durant 2 anys el 80% del seu sou, i després un sou vitalici (o sigui pa ziempre) de 30.000 euros l’any (ai si ho sent el Sr. Gat!). Deien també que curiosament en Maragall cobra 10 milions de pessetes més que en Zapatero! Quines coses més rares, no?

Però per coses rares, només cal seure i llegir el diari!! Tenim un lladre que prefereix tirar-se al riu abans que el pillin, un cuiner que posa Marihuana a la sopa per fer una “gràcia” (això últimament passa molt, oi?), o unes dependentes d’electrodomèstics passen a portada del Playboy. Deu ser que els de la revista van escassos de pasta, perquè aquesta ex-estrella del porno els hi demana 474 milions de dòlars.

En fí, avui he decidit posar fil a l’agulla i començar les obres per tornar a reconstruir la casa que el Paleta em va destruir vilment. La Gemma diu que comenci per les parets exteriors i deixí el forat entre les nostres habitacions pel final (que bona noia).


…serà que s’ha despistat, pobre noia… u_u