La tortuga de dos caps! O_O

L’altre dia parlava dels avis, i segurament a Colòmbia varen llegir el post, perquè les autoritats han decidit apostar per la gent gran, i donar Rom com a part de la jubilació. En canvi els que no aprendran mai són els britànics, que inflexibles com sempre, engarjolen a una iaia perquè deu 77 euros d’impostos. Sort que després ho arreglen amb bones idees com aquesta

I si encara no ets un avi i no pots gaudir de les avantatges que això suposa, tan sols has de tenir alguna similitud amb un famós. Ja sigui de nom, com d’aspecte, i així t’arribaran cartes d’amor, et convidaran a tot arreu, i lligaràs que te cagas!

Però si el que voleu és veure algo diferent, us dono dues opcions: O bé podeu veure una tortuga de dos caps, o bé us passeu pel nou portal del nostre amic i bloguer Oriol Rigola, acud.it! L’està fent ell solet a base de temps i paciència! Bravo Oriol! T’ho curres molt! :)

Jo per part meva he decidit acabar les obres a casa! He demanat pressupostos a 3 agències de reformes, he triat el pressupost més adient (el més barato) i ara em disposo a reunir els diners i l’ajut dels meus amics i compatriotes!!


… u_u