S’acaba el setembre!!

Avui s’acaba el Setembre! Uooo! Quina pena! Amb el carinyo que li teniem!! Setembre és el mes dels exàmens de recuperació, però també ho és de La Diada, la Mercè, Santa Tecla i ara, l’Estatut! Què més li podem demanar, eh? EH?

Setembre és també el més de les coses rares. Si l’altre dia vàrem trobar una tortuga de dos caps, avui li toca a la paloma de quatre potes! El proper pas serà un Gallifante! (per cert, que friki el gallifante, no? Un dia en parlarem…)

Però també hi ha coses lletges, com el tema econòmic. El Setembre és un mes de molt de gasto, i més si t’estàs reformant la casa. Al menys pels que no podem comprar-nos gaires pijadetes, ni vendre res per ebay. Estem

I com que els paràsits que viuen amb mi no volen col·laborar, he pensat noves formes de fer “extrillas”!! Ole!


…de moment porto 4,32 euros…