Harry Potra, octubre i rates!!

Les rates estan a punt de governar el món. He pensat que seria un detall fer-vos-ho saber. Així, si voleu, us podeu comprar una disfressa rollo Lester de Beakman, i quan tinguin el poder, passar desapercebuts.

Ho de descobert per petites noticies que he trobat. Per exemple, s’han començat a preocupar dels seus aspectes estètics, i estan evitant la calvície. Però això no és tot. Si volen poden ser molt pitjor, com aquesta rata enginyera de Pons i Camins, que va deixar sense llum a la meitat de Ceuta en un obrir i tancar d’ulls. I fins i tot tenen ratolins controladors aèris molt llestos. Que consti que us he avisat…

I si ahir s’acabava el Setembre, mira quina casualitat, avui comença l’Octubre. Ho han fet així expressament per a fer-ho coincidir i que no quedem en un buit del temps-espai. I perquè és important l’Octubre? Pos entre altres coses que passaran (perquè segur que passen coses, ja ho tenen els mesos, això) també serà el mes Harry Potra!!

Doncs sí… després d’un temps dilatat en el qual m’he quedat sense substàncies psicotròpiques amb les que inspirar-me per seguir dibuixant, ara finalment l’he acabat. Ja tan sols queda repassar els tocs finals!! Estigueu atents, perquè durant aquest mes el penjaré TOT! Uooo!! Fins a la tardaaaaa!!