Diumenge total, OH YEAH!

Ole ole i ole! Ja és diumenge! Els diumenges són per llevar-se aviat, anar a comprar el pa, les postres, i aprofitar per anar a passejar pel Zoo. I si després d’aquests esports de risc, encara ets viu, pots anar a xerrar amb el teu gat (per cert, avui el Sr. Gat no es volia moure del “costat” de la Gemma… u_u) sota l’ombra d’una figuera.


…segur que funciona u_u…

…i si decidiu despertar-vos a les dues del migdia perquè heu arribat de farra a les sis del matí (eh, Lola?) doncs us he penjat un MP3 la mar de cuco!! Un clàssic dels clàssics!!

Aquesta cançó va lligada a una activitat desinhibida i desenfrenada que es sol fer en grups mixtes (també hi ha la versió solitària, molt més eròtica si ho fa una noia) de gent més o menys de la mateixa edat, que a vegades han begut una mica més del compte. Es comença poc a poccomencen els “roces”… es va accelerant, els cossos es toquen, es freguen, tot s’escalfa… és una bacanal de disbauxa i llibertinatge!! I normalment sempre s’acaba en un gran matalàs on tots els integrants arriben al clímax d’aquesta vivència i acaben caient esgotats! Amb tots vostès…. la cançó!