Tornem de “vacances”!!!

Oh Deu meu senyor… Quant de temps. Tant… que ni tant sols tinc l’apartat "camping" posat, si hi hagués escrit durant tot aquest temps, tots els posts haguessin anat dirigits a aquest apartat.

No he tingut vacances, però m’he passat tot l’estiu de camping a Platja d’Aro. Fantàstic. Increiblement fantàstic. Punts de rallada mortals, però punts de flotar sobre lo mas alto sobrepassant tots els límits, tb mortals.

Cada cop arribant més tard al camping. Al principi era… osti que a les 11 del matí l’hem de deixar sinó ens cobrarán un dia més, nem nem. Després ens estiràvem fins a les 12. Aquest finde ha sigut ja massa. Hem arribat a les 19h del vepre!! Anàvem conscienciadíssimes de que hauriem de pagar un dia més. I saps que? Que ens vam equivocar.

Arribem… i… "osti, on està la tenda?!". Sort que el cotxe si que hi era (per cert, em vaig menjar un arbre que hi havia al camping, la funció del qual era separar una parcela de l’altre… I desde que no escric, he tingut més d’una experiència com aquesta, si: Senyors, jo no tinc un cotxe, tinc un auto-de-choque), però la tenda no. Al principi vam pensar que el vent se l’havia endut (perquè feia vent i plovia); però després ens vam adonar de que les 4 piquetes (perqué només en posem 4, digue’ns vagues) estaven totes ben posadetes just al costat del arbre, i que la tenda, estava a l’altra punta del camping, davant dels wc’s. Per mi que els del camping ens la van treure, rollo… "se acabó el tiempo contratado!". Però tant se val; no ens van fer pagar cap dia extra, i vam recuperar la tenda. Mullada, però la vam recuperar. (Per cert, encara la tinc al cotxe en bosses… Se’m pudrirà?).

Oh tinc tantes coses per explicar-vos, que no sé ni per on començar. Suposo que ja anirá sortint tot. Ara vaig a buscar on coi està "Campdevànol", que dissabte toquen els lax i és visita obligada. Si algú en té alguna idea, o alguna idea de si hi ha algún camping aprop, pensió, lloc de festa que tanqui tard, etc… Em fareu un gran favor!

Petonsss! Fins aviat!!