Coses per a fer el divendres

Ja és divendres!! El divendres faves tendres!! Ole oleee!! I si no sabeu què fer, sempre podeu atracar un banc, o robar un cotxe, que ara hi ha totes les facilitats del món. I si això d’atracar no és lo vostre, tranquils!! Ara ja podeu comprar una casa sense tenir que atracar un banc! Només heu d’anar al Prat, i pillar un avió. Treus les butaques, poses una nevera, i tatxan! Ja tens una casa!

I és que aprofitar, reciclar i reutilitzar les coses és molt bo! Per exemple aquí tenim la Helen, que utilitza els sostens per parar bales, o aquesta dona, que s’ha mort 4 cops per aprofitar i reutilitzar el seu taüt…

Jo per part meva, no crec que pugui fer gaires coses el cap de setmana, que en Harry em reclama que segueixi el PEDROT FILOMENAL, i te tota la raó del món mundial… he rebut moltes idees d’argument per a continuar-la, i fins i tot en tinc moltes més per a la següent entrega de la sega, nom de la qual serà escollit entre tots els que m’arriben dels companys de Harry Potter Català.


…com més petit més pervertit…