Creant…

El tema aquell que parlàvem avui de la portada d’Astèrix va a més!! Atenció, perquè el nostre estimat Ministeri d’Educació ha editat un tríptic ple de faltes ortogràfiques! Oleee Olee!! Visca la Pepaa!! L’han hagut de retirar de la circulació, i els hi han fet copiar 200 vegades “No faré més faltes d’ortografia als tríptics oficials”. Molt malament, senyors d’Educació!! Tenen una TARGETA VERMELLA!!

I es que en realitat tota l’administració va una mica com el cul… els funcionaris fitxen quan els hi rota, i el poder judicial ha de repetir els judicis. En fi, que funcionar no funciona, però al menys tinc coses que posar al blog…

Jo per part meva segueixo creant… no sóc tant creatiu com el Sr. Zapatero, però segur que ell no te al Harry allà “col·laborant” mentre redacta coses per l’estatut. Bàsicament perquè la seva col·laboració consisteix en molestar tota l’estona dient que vol més sang i més sexe.

Per cert, i parlant de crear! Prepareu-vos pel mes que ve… no se si tindrem estatut… no se si serem una nació… de fet, no se ni si serem qui som… però una cosa segura… aquest novembre… TORNA VALGA’M DÉU!!