El cel s’ens cau al damunt (sic)

Jo faig moltíssimes faltes d’ortografia, però és clar, jo sóc un friki que fa tires còmiques… però els de Salvat hauran de cremar 50.000 exemplars del nou llibre d’Astèrix perquè han colat dues faltes a la portada… no és “El cel s’ens cau al damunt” sinó “El cel ens cau al damunt”…. valga’m Déu, quines coses! Per Tutatis! Quina ràbia!

Però per coses que fan ràbia, aquí teniu un pobre lladre capturat pel seu propi gosset!! Diuen que no li donava Royal Canin, i això va ser la seva venjança u_u. Potser va ser aquest l’home que li va robar el casc a l’Alonso? En tot cas, conten les males llengües que només volia el gosset per anar a lligar. I també es diu que va trobar la seva mitja taronja a Itàlia

En fi, jo ara estic molt liat perquè tinc en Harry a casa, i estem preparant les noves entregues del Potra, i he de descartat tot el que seria contingut il·legal i pornogràfic. És molt pesat dibuixar un còmic mentre el protagonista està mirant per damunt les espatlles tota l’estona. Més novetats… aquesta tarda!