Diumenge a casona

Com diuen Fool’s Garden, “it’s just another rainy sunday afternoon”… doncs sí! És diumenge i amb aquest temps tant estrany he optat per quedar-me a casona, mirant com de tant en tant plou una micona. Només he sortit un moment de res per anar a… COMPRAR CASTANYES!! Sí, sí, efectivament, aquí a Mataró (concretament a la Plaça de les Tereses) ja tenim Castanyera Oficial! Ole ole! Està homologada, va ben bruta i està gorda. Mítica!

A continuació he fet una ullada a les noticies fresques del dia d’avui… concretament m’ha fet gràcia un curset que fa el Vaticà per a aprenents d’exorcista! Ole ole!! Que fashion oi?? Et diuen “Tu que estudies?” i tu vas i dius “Grau Superior d’exorcisme Aplicat” Ualaaa que fashion que quedes!! A més a més recomanen als aficionats a no enfrontar-se contra el diable. Home! Per favor! Però si això ho sap tothom!! 1- No et pots fiar dels desconeguts; 2- Les coses del terra no es posen a la boca; i 3- Si et trobes el diable no t’hi enfrontis. Són els típics consells de pares a fills u_u…

I després, com que tinc aquí al costat l’impertinent del Harry Potra, he fet uns fons de pantalla pels companys de HarryPotterCat, que s’ho curren moltíssim! De moment en poso dos, però si en voleu algun de concret per canviar el típic fondo de Teletubbies de Windows XP, doncs CAP PROMBLEMA. M’ho demaneu i us el faré, que avui estic inspirat!! Així doncs queda inaugurada la secció…

[FONS D’ESCRIPTORI]

Per cert, això del Harry cada vegada m’afecta més a la meva “tranquil·la” i “normal” vida familiar. Sembla ser que fins que no pengi les pàgines que falten, l’univers Potra no em deixarà tranquil… u_u


…que estrany que fins ara no s’hagués obert
un portal dimensional al menjador, eh? Ja tardava…