Típics tòpics…

Atenció, atenció! Els científics (aquells homes en bata blanca que es passegen amb una carpeta i un boli comprovant les màquines i ordinadors que els superdolents tenen a les parets de les seves super guarides), avui han descobert una cosa bàsica i transcendent. Ara s’entén tot! Ah, per cert, aneu en compte, ja que uns altres estudi científic demostren que tant els e-mails com l’ús del Microones són perjudicials per la salut!! Juerrr…

Però deixem les noticies de la terra i centrem-nos en la realitat paral·lela del Harry! Avui m’han donat un ultimàtum! Tinc 24 hores per acabar el còmic de Harry Potra, o la terra se sumirà en el caos més profund i serà la fi del món!!

Uhm…. o no era ben bé així…?


… Españñña va bieng…

PS: Per petició popular (5 persones u_u’), afegeixo el fondillo “i si calles la boca?”