Coses del dijous

Ja és dijous! I com tots els dijous, està al vell mig de la setmana. Els dijous són mundialment coneguts perquè les Caixes d’Estalvi obren per la tarda, i perquè els nostres pares i avis no tenien cole.

Apart from that, avui passarà a la història per altres coses. Per exemple, podem destacar que un home ha arrencat una ungla a un guardia d’una queixalada. Segurament tenia molta gana.

D’altra banda, el col·lectiu fanàtic de Harry Potra s’emportarà una desil·lusió quan vegin que els Muggles han detingut un pobre mag que estava fent els deures de Hogwarts… pobre home. Ell només feia el seu deure, com aquesta iaia cega que vol anar a la guerra. Pobre dona… si s’havia comprat una samarreta del ZARA per l’ocasió i tot!!

El que segur que no passa a la història és el meu petit problema amb el portal dimensional i la fi del món. En part perquè el món no perilla en absolut, i en part perquè un portal dimensional més o menys tampoc no ve d’aquí… a més igual puc aprofitar la situació ara que tinc mags a casa


… me kago en…!