T’acabes acostumant

Saben aquel que diu…
     – Escolta que el teu nen li ha tret la llengua al meu…
     – Home… són coses de nens
     – Sí però ara a veure qui li enganxa!
     Pues aquí el tenim!

I aquella endevinalla…
     – Si un gall posa un ou en una frontera,
     de qui és l’ou?
     –
Resposta: Els galls no posen ous!
      Pues va a ser que si!

Però cap problema! De fet, el temps relativitza els problemes. Moltes vegades tens un problema que no et deixa descansar tranquil. Per exemple que t’ha deixat la nòvia, que t’explota el mòbil, una rascada al cotxe o un portal dimensional al menjador.

Doncs sembla mentida que amb el temps, aquella cosa que tant et preocupava i que era el centre d’atenció, (tot i que la cosa en si no canviï gens) et deixa de preocupar. La novia et va deixar igual, el cotxe segueix rallat, segueixes sense mòbil, o el portal dimensional segueix obert… però tot i així…


…t’acabes acostumant