Diumenge!

S’acaba el cap de setmana! Sí senyor! S’acaba el cap de setmana i demà comença la setmana de Harry Potra! Segurament ho haureu sentit per la tele, la ràdio i pels diaris, juntament amb altres noticies de vital importància, com per exemple aquest motorista que portava un cadàver de paquet (diu la consellera Tura que el pitjor és que el mort no duia casc!!). Es veu que les màfies ja no tenen peles per posar els cadàvers al maletero, tal com diu el seu Manual d’Usos i Costums.

Per cert, en Harry ahir es va trobar en Mortimer per casa i es veu que aquest te plans per ell a curt termini…. ai ai ai… que deu saber el Morti que no sabem nosaltres? Morirà Potter? Morirà Potra? El cas, és que com que apart d’impertinent i pervertit també és una mica innocentó, no ha acabat d’entendre qui és en Mortimer


…sí … godalla és guadaña u_u (raro, oi?)

Sí, ja se que no esta gaire bé això d’enganyar-lo com a un chino, però és que pobre nen… és malparit però tampoc cal amargar-li l’existència… encara que n’hi quedi poca u_u’