Harry Potra al Saló del Manga!

Pues va a se que sí! El mític Saló del Manga del 29 d’Octubre a l’1 de Novembre serà el moment en el qual s’alinearan els astres (no em pregunteu quins, però s’alinearan segur) i just en aquell moment HARRY POTRA I EL PEDROT FILOMENAL serà presentat al públic!! Dios!!

Idea del Gerard, que ha emborratxat als organitzadors del Saló i del Sr. Gat, Harry Potra serà un còmic vivit i coleant!! Quaranta mítiques pàgines DIN-A-5, portada a color i totes aquestes coses que tenen els còmics de veritat! Ostres ostres… que fort!

El saló es fa a la Farga de l’Hospitalet, obre a les 10 del matí i tanca a les 8 del vespre. Sembla ser que jo estaré per aquesta zona que senyala el Harry. Vindreu? Vindreu? Doncs si veniu, allà em trobareu fotent el garrulo.


… ui ui… amb el Sr. Gat pel mig no se pas com acabarà això… u_u