Editorials pels puestos

Buf quin dia! Fins ara que no he pogut penjar el post! Finalment Don Gato (jo ja li he dit que aquest nom no queda massa mafiós) m’ha convençut a través de la Gemma (com el que fan els polítics) per treballar a la seva editorial i fer la primera edició de Harrys Potras.

Als comentaris de l’últim post (i per formulari i mail) molta gent em preguntava quins dies estaré al Saló, alla a l’stand. Doncs estaré els 4 dies (29-30-31-1). De fet, dinaré allà i tot, que segur que tornen a posar l’stand del ramen, que són els espaguetis aquells que s’escalfava el Dr. Slump (veure la foto aquí a la dreta de la noia que riu) o sigui que m’hi trobeu fijo (a la noia no).

Pel que fa al preu, els de l’impremta m’han dit que amb portada en color i les 40 pàgines costarà casi dos euros, con lo que ho posaré a dos justos, no sigui que perdi pasta, que llavors sí que no acabo la casa mai més, i ja s’apropa l’hivern!

En fi, demà us acabo d’explicar les novetats i tot el que farem al Saló. Fotos, comunicats, i fins i tot crec que els de HarryPotterCat també hi faran una quedada! Ole, ole!