Preparatius preparats…

Demà passat munto la paradeta! Doncs sí, divendres vaig a la mítica Farga de l’Hospitalet i preparo l’stand del Harry. Compartiré espai amb el Gerard, autor de la trilogia del Señor de los Caudillos. Però us prometo que també hi haurà lloc per a encenedors, tranquils!

Recordo que el Saló obre les seves portes el dissabte dia 29 a les 10.00 i tanca el dimarts dia 1 a les 20.00 i que arribar-hi és molt fàcil, fins i tot ho podria trobar un poli.

Apart d’això, el diumenge dia 30, a partir de les 19:00 es presenten les novetats (entre elles Harry Potra) a la sala d’actes. Tot i així ja us aviso que això de les presentacions és molt freakie i fa una mica de por. Penseu que els autors (com molts artistes) són molt raros… de fet, jo sóc un dels més normals, o sigui que imagineu com seran els altres.

L’últim cop erem 8 persones de públic i 3 autors. Un calvo de dubtós equilibri mental, un estranger com el tirolès de la classe del Bart Simpson, i un tio de 35 anys amb camisa de quadres de pana, ulleres i serrell pentinat endavant que segur que vivia amb els pares. Us penseu que exagero? Molt bé, però…


…quien avisa no es traidor… u_u