Grans Freakies de la Història

Demà al matí… Harry Potra!! Ole ole! El meu nivell de frikisme està pels núbols, i el concurs de Catafreakis també… en poques hores ja tenim més de 20 nominats al Freakie de Catalunya! És fantàstic!! Potser demà aniré de Jun Jones!! (o Indiana Jun?) Ta ta ra tá… ta ta rá!!

Per a que us aneu fent la idea del que és un model de freakie, us posaré un exemple que particularment per a mi és un referent freakie. Un model a seguir! Un paradigma dels freakies!! 

Així que prepareu-vos, agafeu-vos a la cadira i mentre escolteu aquest arxiu, recordem a un dels freakies amb els collons més grossos del món. El tio no només va tenir el morro de posar-se a cantar una cançó que ningú entenia davant de tot Europa, sinó que a més a més, encara que algú l’hagués entès s’hauria quedat igual de totes formes. Evidentment que parlo de l’inefable Alf Poier! Ole! Només pel fet de colar-se a Eurovisión per tot el morro i fer el que va fer, es mereix el nostre respecte!! BRAVO ALF!!

Per cert, aquí teniu la seva web. El tio s’ha seguit presentant a Eurovisón, i segueix fent coses pels puestos. I és que ser freakie no vol dir no treballar! Uooo!!

Per cert, i parlant de freakisme, jo he fet bona amistat amb Ghhhny, el psicòpata dels sostens per sobre la roba. No és mal tio, eh? Tot i que potser sí que és una mica freakie , però qui no ho és avui en dia? Eh? eh? I sinó, mireu el tio del Iogurt explosiu!!


…l’hauríeu de veure… u_u