Primera Edició Dels Premis Catafreakies

D’aquí a 24 hores presento el Harry Potra al Saló del Manga. I tot llegint com va anar el tema l’any passat… m’he adonat que de fet sóc bastant freakie… i és que no ens enganyem…  Catalunya és un brou de cultiu de freakies.

Amb el temps, i de forma equívoca, s’ha donat una connotació negativa al freakie. És per això que molta gent pensa que aquest és tan sols un personatge de mala reputació que fa coses rares pels puestos amb el que és millor no barrejar-se. Doncs bé! Des d’aquí vaig a trencar una llança a favor dels freakies catalans! Senyors i senyores…

…AVUI CONVOCO LA PRIMERA
GRAN EDICIÓ DELS…

EL FUNCIONAMENT SERÀ MOLT FÀCIL:

1. NOMINACIONS: Des d’avui i fins dilluns dia 31, podeu deixar un comentari en aquest post, contactar via formulari, o fins i tot enviar-me un mail amb els freakies que vulgueu nominar. Val tothom de Catalunya. D’aquesta llista sortiran 10 nominacions que optaran al Friki de Catalunya 2005.

2. PRESENTACIONS: Durant les dues primeres setmanes de Novembre, faré un post especial de cada un dels 10 nominats, amb un breu resum de la seva vida.

3. VOTACIONS: Mentre faig aquests posts, tindreu la possibilitat de votar a través d’un sistema on-line d’estadístiques que tinc preparadet. Com a molt es podrà votar un cop cada dia.

4. PREMI: El premi serà un diploma la mar de mono tot emmarcat que jo personalment li entregaré al Freakie de l’Any. Què vol dir això?? Que em comprometo a buscar-lo (sí, sí, va en sèrio… Catalunya és petitona, no es podrà escapar) i entregar-li el diploma.

Després penjaré el vídeo o les fotos aquí al Déu vos guard! per a que tots ho veieu, i si a més és bona persona i es deixa entrevistar, pos li farem una entrevista. En fi, que ja podeu nominar… el vostre CATAFREAKIE!

PS: Ara vaig a la Farga de l’Hospitalet a muntar l’stand
per demà! Més noticies… aquesta nit! :)