En Jun no hi és

En Jun no hi és. Està al Saló del Manga, firmant Harry Potras i menjant ramen, amb un barret d’Indiana Jones. El més fort és que aquest matí l’han vingut a buscar el propi Harry i el Rom Pujol en el cotxe volador, i s’ha liat un merder impressionant!

 

El cas és que m’ha demanat que jo faci un post aquest matí. Bé, de fet no m’ho ha demanat… més aviat m’ho ha prohibit… però no m’ha amenaçat de mort, o sigui que el faig igual. Tot i que abans de res, us torno a linkar el retrat que em va fer el Salva, i aprofito per saludar la meva cosina Emily (que també li agrada xupar càmera) i al meu amic Lucky, que és la polla.

Apart d’això, s’ha de comentar que l’invent aquest dels PREMIS CATAFREAKIES (feu click per a veure les darreres nominacions) ha començat molt fort. Els primers noms que han sonat són de força nivell!! Estem parlant de Mikaé, Pelegrí, Capità enciam, Bibian Norai, Judes Xanguet, la vicenteta, el Petri, el tomàtic, el burro català i el Josmar. Particularment m’agradaria que guanyes el burro per veure com en Jun li fa una entrevista. Digne de veure, segur! Podeu seguir donant idees fins dilluns!