Primer dia del Saló

El primer dia només queden la meitat de Harry Potras! Ostres tu, qui ho diria! He hagut de trucar a l’impremta perquè en facin més i no fer curt!! Però bé… comencem pel pincipi, que avui ha estat un llarg dia!

Per començar, a les 10 del matí ja hi havia una cua que donava tota la volta sencera a La Farga. I jo que pensava que fins les 11 o les 12 no vindria ningú…

Un cop dins, cal buscar l’stand de l’Editorial, és a dir RADIOFREAKIE. Tal com deia l’altre dia, està aquí, a la part inferior esquerra del corredor. És molt fàcil de trobar perquè hi ha un home lleig i panxut vestit de Lamu que fa promoció de l’stand del costat.  Aquí a l’esquerra teniu la foto. És molt desagradable, però vistós. A més a més, estem just davant del Karaoke Japonés, fet que provoca que en aquests moments estigui més afònic que Sabina.

El Saló estava a petar, i fins i tot costava moure’s pels puestos. Però tot i així, HEU POGUT ARRIBAR!! OLE OLE!! Poc a poc, ja sigui sols, en parella o en grup, moltíssima gent ha vingut a veure’m!! M’ha fet molta ilu! Aquí teniu unes quantes fotos del moment. Poc a poc n’aniré penjant més!!

Demà a la nit ja us explicaré més coses (durant el dia igual es cola el Sr. Gat?), que ara estic rebentat. Per cert! A l’stand de Radiofreakie hi ha dos autors més. Un és el Gerard, que sempre està al bar, i l’altre la Mercè, que avui estava cansadíssima perquè ha fet de monitora amb nens peques tota la tarda. Ja els coneixereu si us passeu! Oi que es veuen macos i simpàtics? :D