Categories
Llibres

Saló del còmic

"Raqueeeeeeeeeel, acompanya’m al saló del còmic, que he d’anar a veure al Juuuuuuuuun!"

"Uy, yo estoy aqui muy comoda… Y ademas, que tengo una resaca…"

"Et donaré 3.000 euros"

"A que esperamos?! A que llueva? Vamos, vamos!!"

 

La veritat és que li he de donar les gràcies per haver-me acompanyat. M’ha encantat estar-hi. De fet al principi, no trobavem l’stand. No me’n recordava de la paraula "radiofreakie", i només em venia a la ment el home disfraçat de lamu, així que anàva preguntant pels puestus "perdona… l’stand de la lamu?", però ningú em sabia contestar.

"Anem cap als altaveus, que ha d’estar allà aprop". Però clar, a la tira còmica els stands es veuen molt definits i ben espaiosos i separats, i l’altaveu molt gran i "just" davant… En canvi la realitat ha sigut un tou de stands junts, un tou de gent ocupant l’espai, gent als stands, gent per terra, gent caminant… La música del karaoke que no se sabia d’on sortia… La meva noció del "davant" s’ha començat a difuminar, i no l’hem trobat fins que no l’hem trucat i s’ha posat DE PEUS sobre la taula del stand.

M’ha encantat. Em fa molta ilusió aquest còmic. Gràcies pel còmic, per la dedicatòria, i per l’abraçada!