Segon dia del Saló del Manga!

Queden 3 Harry Potras! Uooo, després de la conferència, els hem acabat quasi tots! Però tranquils que l’impremta no fa pont, i demà a les 09.00 estaré recollint la SEGONA EDICIÓ!!

Avui el dia al Saló ha estat encara més multitudinari! I encara heu vingut més gent que ahir!! Mireu, mireu! I a més a més ha vingut molta gent que han descobert el còmic a través del 3XL.net, que es veu que ho han posat a la portada, i en aquest article!! GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ESTEU VENINT!! Sou tots de puta mare, estic coneixent qui hi ha “al otro ladooo” i és genial!! :D

El millor del dia ha estat a la conferència, aquella típica que mai hi va ningú que ja us vaig explicar… bé, doncs aquest cop hi havia 23 persones de públic, de les quals 12 éreu vosaltres!! Oleeee!! Mireu les fotos!! KA FORT! Més del 50% del públic!! Som els winners!! El Gerard estava tant content que al final hem llençat fanzines rollo freesbee de regal!!

Apa doncs jo piro a dormir que estic rebentat. Demà jo torno a fer el post a la nit, com sempre, tot i que aquest matí el psicòpata dels sostens per damunt la roba al cap ha fet un post, ja ho heu vist?? Suposo que al final li haurem de fer una fitxa com a tots als altres, oi? A veure qui el fa demà!!