L’ivan la te molt gran

Bon dia a tothom! Sóc l’Ivan, del Valga’m Déu… estic molt emocionat perquè d’aquí poc torna la sèrie!! Ja tinc ganes de tornar a veure la Sílvia… nyeh nyeh nyeeehj….

El cas és que en Jun està liat amb el Saló (ves a saber què hi fa) i m’ha dit que a veure si puc fer el post jo mateix, ja que l’últim el va fer un psicòpata amb els sostens per damunt la roba i costava una mica d’entendre.

Abans de res, he d’avisar a tots els nois que encara no heu anat que esteu perdent una oportunitat excepcional! Heu vist com van vestides les noies?? Tioooos! M’enamoro vuit cops cada quart d’hora!! N’hi ha moltes que van amb una camisa estreta i unes mini-minifaldilles, que diuen que van de coelgialas!! Colegialas?? Quin colegi és aquest?? Jo m’hi vull apuntar!! On és, tios, on és?? Les noies a vegades es desmadren i no saben el que diuen… mireu què diu la d’Atomic Kitten sobre els seus pits… bolsitas de te?? Se calientan i se enfrian? Ostres tu, quines coses… u_u

Bé, tan sols us volia dir dues coses. Primera, que avui és l’últim dia per a nominar penya pel concurs de CATAFREAKIES de l’any, i segona… sabeu allò típic que passa el dia que es retarda una hora el rellotge? Pos adivineu a qui li va passar…


… i representa que el freakie del Valga’m sóc jo??