Tercer dia del Saló del Còmic

Avui ja es podia caminar! Ostres, tota una novetat, després de 2 dies en que no podies donar ni una passa sense córrer el risc de ser atropellat per un freakie disfressat de MazinguerZ!

Aquest era l’aspecte del saló a primera hora del matí… fins i tot han deixat Karaoke Lliure per a qui volgués cantar… i mireu qui s’hi ha posat… és un pajaro?… és un avión?… no! És SUPERFREAKIE!

Tot i així, avui heu seguit venint tots a veure’m. Hem xerrat, hem rigut i ens hem fet fotos! Ole! La segona edició del Harry ja és un fet!! A més a més, avui que he tingut més temps, he pogut fer una foto al Gerard i a la Mercè, companys d’stand. En Gerard, autor de “El señor de los caudillos” i la Mercè de “Le petit cochon“. Demà ja us penjaré coses seves de mostra! Sens dubte, el millor del dia ha estat el moment Lamu, quan el Gerard i la Lamu han tingut un petit affair

Al final avui l’Ivan ha fet el post (evidentment, de la seva temàtica preferida, com sempre) deu ser que te ganes de començar la nova temporada del Valga’m Déu… en fi… jo ja he acabat per avui… demà a la nit us explico la cloenda del saló! I al migdia… a veure qui fa el post… misterio… intriga… dolor de barriga… u_u