La mort del Saló del Manga

Avui mor l’onzè Saló del Manga, i per això faig jo el post, mentre en Jun és allà fent les coses pels puestos. Ja sé que l’any que ve n’hi haurà un altre, però de forma metafòrica, aquest mor.

També avui mor el termini de presentació de idees pels primers premis catafreakies. Com que cada dia arribaven idees avui encara podeu proposar el Freakie Català de l’any. Ja sabeu que després farem votacions i al final en Jun li anirà a entregar el diploma i a entrevistar-lo.

D’altra banda us volia comentar donar uns consells. Primer de tot, si voleu viure per molts anys, heu de treballar molt, ja que treballar allarga la vida. Us ho dic jo que domino molt d’aquestes coses.  A més a més, si feu molt exercici físic, res d’Aquarius ni coses sanes, sinó cervesa! I sobretot, no mengeu en excés, que pot ser molt perjudicial, sobretot depenent del teu ofici… i finalment, tots els que llegiu el Déu Vos Guard, vigileu que la grip aviaria també es pot encomanar al vostre ordinador!


…m’he sentit com a casa!