Categories
Coses de la vida

Quart dia del Saló del Manga

O dit d’altra forma… DÉU VOS GUARD!! Ves quina cosa! Gràcies a la meva amiga Esther, ara ja se escriure coses en Japonès… i és que no te acostarás sin saber una cosa más! I en 4 dies de Saló del Manga, em toca aprendre 4 coses, no? Ara si algun dia faig la web en japonès, ja se quin títol posar! Llàstima que no crec que mai arribi a fer tires en japonès, però bueno, per si de cas, ja tinc la xuleta. u_u

Bé, doncs el que deia en Mortimer… finalment,  l’últim dia del Saló del Manga! La veritat és que estic una mica trist, perquè he conegut un munt de gent genial amb la que he estat moltes hores, i ara s’ha acabat de cop! És com les colònies d’estiu. Però bé, ja hem canviat emails, mòbils i encara queden molts salons per endavant! Bé, el cas és que avui hem tingut més temps per xerrar i estar tranquil·lets, i a més a més, fer-nos fotos!! També és el típic dia que la gent acaba fent partits de futbol amb condons. En fí, que mooooooooooltes gràcies a tothom!! Sou de puta mare!

Al final han quedat uns quants Harrys que estic planejant d’enviar per correu a les persones que no han pogut venir i m’han preguntat a veure com el poden pillar. Estic ultimant uns detallets, i tan bon punt ho tingui llest us explico com ho farem!

Bé, jo vaig a dormir que demà comencem un munt de coses, entre elles els mítics Premis Catafreakies, que demà es presenten els finalistes! I tal com firmaria allà al Japó…


(JUN)