Catafreakies!

Queden tancades les nominacions pels prèmis Catafreakies, i aquests són els nominats:

1. Pelegrí Pelegrí Pelegrí
2. Capità enciam
3. Josmar
4. Petri
5. Judes Xanguet
6. Burro Català
7. Vicenteta
8. Carmen de Mairena
9. Tomàtic
10. Uri Geller

Ostres tu, quina barreja eh? Hi ha cantants, capitans (i més capitans), animals, travestis… de tot!! Ara doncs passem a la fase de les presentacions dels 10 Catafreakies. Faré un post explicant les característiques principals de cada un dels 10 nominats, i obriré un sistema de votacions online per a que pogueu decidir qui ha de ser el Freakie Català 2005!!

Després, el buscaré, el trobaré i li entregaré el Diploma! I si es deixa, doncs l’entrevistarem, que sempre fan gràcia, aquestes coses… farem fotos del moment, i ho penjarem aquí! Ka fort! És casi tant emocionant com el tinglado que s’ha liat a Jun, un poble de Granada que es va copiar el meu nom. Tot i així, el més curiós és que si poses Jun al Google, surto jo el primer de tots. Uoooo… KA FORT!

Ah, per cert… finalment una mica de bones noves… s’ha tancat el portal dimensional, i…


:_D