Comencen els Catafreakies

Comencen els Catafreakies!! Avui, dia 3 de Novembre de 2005, NO passarà a la història per aquests premis, però mira, al menys ens ho passarem bé, no? Ja ho te això, fer el freakie. Que t’ho passes bé.

A partir d’ara ja podem votar al que creiem que és el Freakie Català de l’Any. Aquí a la dreta veieu els 10 nominats, no? Pos només hem de seleccionar el que més ens agradi, després prémer el botó “VOTAR!”. Automàticament s’afegirà el vostre vot als resultats. Ànims doncs, i que guanyi el millor més freakie! Avui per començar parlarem del primer de la llista… el mític Sr. Pelegrí Pelegrí Pelegrí, àlies  “Pelegrí ^3”

I que poc s’ho imaginava Jaime Bores, oi? Si li arriben a dir que un pobre home de Vinaixa (sí sí, és el poble de Pelegrí^3, el de veritat) el vacil·laria, a ell, el gran Jaime Bores… poc que s’ho hauria cregut

El programa anava de noms curiosos… i com que de Pelegrins al cub no n’hi ha gaires, el van portar de convidat… i què va passar? Pos la gran vacil·lada! Recordem la mítica conversa de Jaime i Pelegrí. Si us fa pal baixar l’MP3, aquí teniu la transcripció. Si algú te el vídeo, o una foto del mític Pelegrí, que me la enviï, que jo no l’he trobat per aquí.

Així doncs, mentre anem votant, vaig a preparar el post de demà, on veurem que els petits canvis són poderosos amb el mític… CAPITÀ ENCIAM! A més, ara que ja tinc parets, a casa s’està molt bé…


…això sí que és freakie u_u