Posant ordre després del Saló!

Déu vos guard a tothom, feliç dijous!! I si els dijous tenen fama d’estar sempre al mig, també hi ha un personatge que també hi és (al mig). Parlo d’en Ghhhny, que m’ha arreglat la casa. Per a donar-li les gràcies, ja li hem fet la fitxa oficial a l’apartat de personatges!! Ole ole!

Molts m’heu demanat a veure com es pot aconseguir el Harry Potra si no heu pogut anar al Saló del Manga… doncs farem dues coses. Una és l’enviament per correu, i l’altre les llibreries de còmics.

Tots aquells que tingueu una llibreria de còmics allà a prop de casa, envieu-me (per mail o formulari) el seu número de telèfon, que em posaré amb contacte amb ells i els hi demanaré per deixar uns quants exemplars. L’altre és l’enviament per correu, però el problema és que costa més enviar-lo que el còmic en si. Estic regatejant preus amb una agència de transport, i ben aviat us informaré!

De moment he fet un link al menú “ESPECIALS” amb les fotos del Saló del Manga perquè les trobeu ràpidament. Ara les miro i em fa peneta que ja s’hagi acabat. Ja friso per a que podem tornar a quedar tots plegats amb motiu de La Cabra Secreta… :_)

I els Premis Catafreakies estan a tope! Ja he rebut 50 vots per mail, i nosequants més a través dels comentaris! Visca! Aquesta tarda començo a fer els posts de cada un dels nominats… avui no us perdeu un monstre dels Freakies Catalans… Pelegrí Pelegrí Pelegrí!