Els ocupes de Jun

Jun, que tens ocupes a casa? Hi hi hi…Aquesta broma l’he sentit deu cops al dia des de fa dues setmanes… i ja posats, he decidit reunir els titulars que en fan esment. Els podeu veure tots aquí, i si els cliqueu aneu al diari corresponent… no deixa de tenir gràcia que tant Jun (població de Granada) com Jun (jo) tinguin ocupes… tot i que els meus ocupes resulta són la Iaia, l’Avi Jaume, el Sr. Gat, la Gemma, l’agent Peter Mc Donahue, el Paleta, en Ghhhny, el Ratolinet, i mig univers del Harry… per no parlar de Déu.


… ocupes jo?

En fi… passem a coses importants, com per exemple el nominat d’avui dels Premis Catafreakies. Ja sabeu que per votar només heu de selecionar un dels deu freakies de la columna de la dreta i prémer el botó [ENVIAR] i res més. No heu d’enviar SMS ni registrar-vos, ni res de res. Només un click… i ara sense més dilacions… el capità enciam!!

I és que qui s’atreviria, apart del gran Pep Parés (àlies Oliana Molls) a encarnar el gran, el mític, l’inefable Capità Enciam? Aquell superheroi del medi ambient que deia allò de “Els petits canvis són poderosos” i que tot just abans de fer acte de presència, apareixia una fulla d’enciam?

Apareixia, i ens deia una gran frase com “No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta” i ens explicava com preservar el Medi Ambient… què s’ha fet d’aquest gran home?? Doncs va penjar la capa de Superheroi i es va fer Director de Pirena, tal i com s’explica en aquesta entrevista

Val a dir que el pare del nostre estimat Capità Enciam (esperem tornar-lo algun dia) és l’inigualable Miki Moto i la seva Sargantana Voladora. Quin freakie català pot ser més representatiu que el Capità Enciam? Les votacions estan obertes!

I demà… JOSMAR!