Harry Potra i Deborah Hale

Ja podeu comprar el Harry Potra per Internet!! Els amics de Productes de la Terra, que són una botiga on-line de productes catalans,  l’han posat al seu catàleg i ja el podeu comprar a través de la seva web fent click aquí! Moltes gràcies companys!!

Tot i que si voleu comprar coses interessants per Internet, sempre podeu comprar aquesta casa, amb dona incorporada. Deborah Hale (aquí a la dreta la foto) ven la seva casa amb ella i tot per $600.000. Aquí teniu la web. Creieu que és una dona rara?? Això és que no coneixeu a Roxana Pons, una senyora que viu en un niu. Tot i que per a coses encara més rares teniu aquest magnífic control remot per a persones humanes! Mare meva de Déu! On anirem a parar?

I si no teniu ni un duro, i no podeu comprar la casa de Deborah ni voleu viure al niu de la Roxana, o bé denuncieu la botiga on compreu sabates, o al menys podeu viatjar en avió, ja que Ryanair vol oferir vols gratuïts a canvi que pugui montar una mena de casino aeri. Potser viatjareu gratis, però al tanto no us gasteu tota la pasta a la ruleta!

En fi, mentre us ho penseu, jo prepararé el Post de Catafreakies d’avui. Tremoleu catalans, que aquesta tarda toca… JOSMAR!