És Super Fort !!

Tot i que la paraula “Freakie” no pot definir a tots els freakies perquè n’hi ha de molts tipus, la descripció “Cantant amb caçadora de pell blanca a l’estil Ranger, barretina opcional, tanga i botes” sí que es pot considerar d’un freakie homologat… i més si es diu JOSMAR!

Josmar va aparèixer al mític programa “El Semáforo” cantant Angel Girl, i els amics de “Malalts de Tele” van passar el tall a la secció de l’Albert Om. El tema va agradar tant, que el van portat a TV3 per representar a Catalunya Eurovisió amb la mundialment coneguda cançó ES SUPER FORT (gràcies Tarry pel MP3). Aquesta cançó, lletra de Marc Estarriola, va estar en boca de tot Catalunya… mentre escolteu l’MP3 no us estigueu pas de fer un Cara-o-què amb la lletra.

Va fer una gira per tot Catalunya, va reunir a 3000 persones a Barcelona, i fins i tot va editar un CD amb 10 cançons més, del qual en va vendre 10.000 copies. Es va fer Freakie i Famós, amb tots els riscs que això comporta… u_u

I de la tele, va passar a la ràdio a través del mític Llucià Ferrer, primer al Matí i la mare que el va parir, i actualment a RAC105, al Freakandó Matiner, on no se’n riuen d’ell, sinó amb ell. Allà Josmar composa cançons dignes de ser escoltades!!

I mentre voteu, jo dedicaré el cap de setmana a fer uns esbossos del Harry Potra 2, àlies la Cabra Secreta… ara tinc un nou guionista…


… si li fes cas seria la primera versió Harry Hentai… u_u