Burro Català!

Hi ha un fotimer de freakies persones humanes, però no n’hi ha tants d’animals (al menys en el sentit més literal de la frase). És per això que avui presentem un freakie particularment especial… parlo del guarà de la terra… parlo del BURRO CATALÀ!

I és que aquest animaló no ha estat mai lliure de polèmica. Ja des del seu origen ha causat rebombori. Va ser creat a Banyoles com a proposta reivindicativa, a forma anàloga del Toro Español i ràpidament van sorgir moltes veus que el criticaven i que deien que millor un gat, per la independència i tal. Però bueno, a mi el burro aquest el trobo la mar de mono. Sobretot la versió real, que és un guarà apadrinat per la gent de Burro Català. Feu click a la foto o aquí per veure’l en gran i dir “Ohhhh… que makoooo”. Aquest freakie que hauré d’entrevistar si guanya els Premi, viu a la Casa Fuives d’Olvan, a Berga.

Evidentment, de merchandising no en falta… des del Burro donant pel cul, al didal, guants, clauers, llapis, tasses, i tota mena de coses pels puestos. Crec que només falten condons… sí, sí! Ja ho tinc… l’slogan seria…

Condons Guarà… i posa’t burro!

En fi… jo ja he posat l’adhesiu al meu cotxe dels caps de setmana, aquí ho podeu comprovar. Apa, ens veiem aquesta tarda!!